Isten Akarata

sreetfdsat

Friss topikok

HTML

Linkblog

Levél Orbán Viktornak

2011.03.23. 19:11 | istenakarata | Szólj hozzá!

Címkék: blog orbán viktor levél

 

                                                       1055 Bp. pf.2
    Tisztelt Orbán Viktor Miniszterelnök Úr !
                                                  
                                                                                   

           

" vissza kell térned a porba, mert por vagy

és porrá kell lenned "

 

 

Ön rendkívüli és történelmi pillanatban került hatalomra !

 

Az ország sorsa az Ön, az Önök kezében van !

 

Magyarország 89- óta politikai kufáok prédája. Az országot sírjából visszahozni, forradalmi változások nélkül valóban lehetetlenség !.

    A húsz év nemzetzüllesztő kormányzása  alatt ugandai méretű koirrupció nyomor vette birtokába az országot. A létrejött anarhisztikus állapotok miatt Rendkívüli Állapotot meghirdetését kellett volna fontolóra venni  ..

     A világ újrafelosztásának egyre puskaporosabb, egyre kíméletlenebb háborújában kell nemzetközi szerződések, és  kényszer közepette felszínen tartani az ország ladikját..

 

      Húsz év népnyomorító országvezetésének tapasztalatok okán sokunkban vajúdik a kérdés. Vajon Orbán Viktor mindenre elszánt Don Quijoteként áll helyt a honértért, vagy a hazai és multinacionális érdekek nemzeti vértezetet öltött légiósa - e.

 

   Tisztelt Miniszterelnök Úr ! Ha zászlajára valóban a kapzsi lobbi érdekek felett álló nemzetérdeket tűzte, úgy Ön a történelem, a lelkiismeret, s az Isten előtt emelt fővel állhat. Akkor legyen tisztelet Önnek, s mindazoknak kik a köz javára munkálkodnak a történelem, s minden magyar ember előtt.

 

Ám ha elfeledkeznék jövőnkért vállalt küldetésről, mely e-hívatás viselőit vasszigorral kellene tartsa,  kergetve űzve az igazabbra jobbra, úgy kísértse halálig a feláldozott milliók haragja, kiknek jajszava az Isten trónusához szállva követel Emberbb életet, Igazságot  Jogot !

 

 

Tisztelt miniszterelnök Úr !

 

   Az ország sorsa az Ön, az Önök kezében.

De ne feledjék hogy Önök, s mindannyian, az Isten kezében, aki előtt mihamar  meg kell állnunk..Ez az idő pedig minden nappal közelebb, és egyre közelebb .. 

 

Tisztelettel   Lakos Dezső  2011 március 27.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://istenakarata.blog.hu/api/trackback/id/tr262765859

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása